esmaspäev, 21. juuli 2014

Puhkus otsas!

Läbi sai see kauaoodatud puhkusekesekene. 4 linna külastatud, 4 raamatut läbi loetud ning pitssalli keskmine osa valmis kootud. Päris tõhus programm, eksju :)

Reedel panime Rosinaga punkti puhkusele ja veetsime viimase ametliku päeva Tartus. Tema oli asja juuksurisse ja kasvatajale külla, mina igatsesin Pierre´i kohviku tomatisuppi ning tuttavatega kooskudumist Vilde terrassil. Plaanid sai täidetud 100%liselt :) Mõlemad kohvikud suhtuvad koertesse ideaalselt ja Rosinal on kohvikukülastamise staaźi juba piisavalt ka, et viisakalt käituda :)

Sellesse päeva mahtus veel Kadri kasside külastus. Kui Liisu käitus nagu kassile kohane (sisises ja jooksis eest ära), siis Muna oli täiesti ebakassilik kass. Tormas koerale vastu, nuusutas üle ja siis viskas pikali ning jäi tukkuma. Rosin oli täiesti segaduses!


Käpasirutamise paus Albu mõisa pargis

Kohtumine kassiga, kes Rosina meelest ei olnud üldse kassi moodi

Pierre´is peale juuksurit chillimas.
Kui ettekandja meid märkas, tormas ummisjalu veekausiga Rosina juurde ja arvas, et tal läheb seda hädasti tarvis :)

Nüüd on rutiin ja argipäev.
Ilmselt ma eritan tööpäeva hommikutel tööleminemise stressihormoone. Millega muidu on seletatav see, et mu "kutsikas", kes muidu ei lase mind hetkeks ka silmist, käis hommikul reipalt pissil, sõi kõhu täis ning kaevus seejärel minu voodisse ja jäi magama. Ei mingit huvi minu tegemiste vastu, kaasakippumisest rääkimata. Tubli, küpsis!

Muti oleks hommikusöögi ka maha maganud kui oleks lastud, nii väsitav nädalavahetus oli. Lausa kaks korda tuli käia maal ema juures magamas. Ega see pole naljaasi, oma kodu on ikka kõige parem ju!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar