neljapäev, 17. juuli 2014

Pärnu

Väikesed tripid jätkuvad :) Täna tegin teoks ammuse plaani külastada Pärnus Vardamoori ehk Terjet. Ilm oli ilus, kõndisime palju vanalinnas, Terje näitas uusi ja vanu lõngapoode.

Pärnus müüakse hulgaliselt Leedu linast ja villast, Läti villast. Vanalinnas oli üks tore Kirju Lamba Pood, kus müügil mõnusad villased jakid ja linased kleidid. Lisaks pitsilõnga, linast poolidel, üleminekutega villast ning tokkides Leedu villast.Keskmiselt maksis villase tokk 2 eurot.

Veel käisime Woolminti uues poes, kus vähe peenemad lõngad. Pood asub Abakhani lähistel, 2. korrusel.


Alumisel korrusel on ka lõngapood ning samas müüdi ka valmiskootud esemeid. Seal müüdi palju Leedu teksternat, 100% villast ning segalõnga. Maksmine vaid sulas, leedu villane maksis 1.70 tokk. Poes sain külastuse eest kingiks puidust nööbi :)

Pisut ranna poole minna on ka armas poekene - Käsitööait, kus oli kaardimakse võimalus. Lõngadest müügil pisut kallimat (Malabrigo, Cascade jne), natukene ka taas Leedut-Lätit ning Dropsi.Vardaid müüdi ka, nt KnitPro 1.0 suurust, ilma metallist otsteta.


Rüütli tänaval oli veel üks lõngapood, kus väga palju erinevaid brände hunnikutes ja segamini. Jube raske oli aru saada, mida üldse müüdi ja mis hinnaga. Aga valikut oli, lisaks müüdi erinevaid käsitöövahendeid (1.25 vardad nt, nööbid jms). Maksime oli sularahas.

Põikasin sisse ka suvalisse second handi Tallinna maanteel ning leidsin sealt nahast võtmekotikese, by Radley, peal pisikene lendlev shotikas. Maksis 1 Euro :) Umbes midagi sarnast kui siin. Bingo!

Teisel pool linna peaks olema ka Susa lõngapood. Sinna me seekord ei jõudnud ja eks midagi peab järgmiseks korraks ka avastamiseks jääma! Rohkem selline kaardistamise päev oli, ei ostnud eriti midagi. Vahel on põnev niisama ka kolada :)

Aitäh Terje toreda päeva eest!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar