pühapäev, 18. mai 2014

Ilmselt kuumusest

Ärkasin hommikul mõttega, et täna ma õmblen omale kontorikleidi. Lõiked viimasest Käsitööst, kangas kapist (seisnud aastaid) ning hakkasin pihta. Terve päev kulus ära aga valmis sain. Mina ja õmblen kleiti?! Ise ka imestan :)


10 kommentaari:

  1. Kena viks kontorikleit! Materjalist ei saa aru, millega tegemist, kuid tundub huvitav.

    VastaKustuta
  2. Aitäh!
    Kui ma isegi mäletaks, mis riie see täpselt oli. Ostetud 2008 Abakhanist, hästi kukkuv ja seljas jahedapoolne. Kleidiks tundub hetkel ideaalne ja ei kortsu. Kleidil käib ka vöö peal :)

    VastaKustuta
  3. Äge! Ma soovitaks veel tikkida natuke...kas "krae kanti" või alläärde.
    terv. Ruth

    VastaKustuta
  4. :)
    See pole päris selline riie, mida tikkida annaks.

    VastaKustuta
  5. Kahjuks vit kõige ilmetum riietus, mida ma näinud olen - värv masendav ja mingit kuju ega lõiget ju pole? Meenutab kartulikotti - ei saa aru kuidas see inimest kaunistada saab.

    VastaKustuta
  6. :D Ju ma ei oska siis pilti teha ja enda seljas pilte ma netti ei pane.
    Aga tänan tagasiside eest :)

    VastaKustuta
  7. Sama mudel on viimase ajakirja "Käsitöö" kaanel.

    VastaKustuta
  8. :D tubli! ma su postituse peale ostsin kohe selle ajakirja ja mõtlesin ka, et äkki peaks miskit õmblema, endale või lastele.
    ma anonüümsele ütleks, et osasid inimesi kaunistabki "kartulikott", mis laseb näol ja isiksusel särada, ja usu või mitte, aga selline värv võib tõesti mõnele inimesele sobida, nagu mõnele sobib nt must või punane. mida lihtsam lõige, seda šikim. kui kuju või lõiget ei oska eristada, ju siis on nägemis- või tajumiselundeis puudujääke.

    VastaKustuta
  9. Jah, lihtsuses peitub võlu. Kujutan ette, et see võiks sobida metallist, nahast või puidust poolrahvuslike ehetega. See ei lähe kunagi moest.

    VastaKustuta
  10. Ma kannan selle kleidiga siit pärit ehteid http://etnoehe.com/

    VastaKustuta