esmaspäev, 8. juuli 2013

Šaltibarščiai ehk külm borś Leedu moodi

Pidin ikka ära proovima ja no nii hea on :)
Minu versioonis on liiter keefiri, pisike pakk 20% hapukoort, 2 pisikest kurki, 2 keedetud muna, maitsestamiseks tilli ja soola, riivitud keedetud peeti, 1 suur mugulsibul.

Seistes läheb aina paremaks ja praeguste soojade ilmadega viib keele alla!
Kõrvale võib pakkuda kuuma keedetud värsket kartulit või praetud viilakaid.
Head isu!


4 kommentaari:

  1. oo kui isuäratav! homme kohe teen!

    VastaKustuta
  2. oo kui isuäratav, homme kohe teen!

    VastaKustuta
  3. Ma olen juba 2x kapi kallal käinud ja lõhken :D Seistes läheb paremaks, maitsed settivad pisut :P

    VastaKustuta
  4. Mul seisis nüüd see supp öö läbi külmikus ning täna keetsin kartuleid ka. No maitse on palju parem kui eile.

    VastaKustuta