laupäev, 2. juuli 2011

Basiilikuga muffinipulber


Tahaks reklaamida üht lihtsat ja head toodet, millest mõnusa plaadipiruka saab. See on siis muffinipulber basiilikuga, millele sekka panna jogurtit, õli ja sinki, juustu. Plaadile küpsema nii 15-20minutiks ja hea lõunaamps on sooja päeva puhul külma piima kõrvale olemas.


6 kommentaari:

  1. Vabandust, ma ei saa ütlemata jätta, aga nad panevad muffinipulbrisse E621 sisse?? Koostis on sel kraamil igatahes õudne. Muffinitaigna tegemine on ju muidu ka ilmatu lihtne. Samamoodi jahu, mingi piimatoote, õli/või kokku segamine. Ise tehes kuluks enam-vähem sama aeg ning tulemus oleks hulka tervislikum (imho). Googeldades leidsin näiteks selle ja selle.

    VastaKustuta
  2. No ma vahel vaatan, mis pakkidel on aga see E-paanika on vahel paanika ka :).
    Nt loe Thredahlia postitusi siit.
    http://www.nami-nami.ee/foorum/viewtopic.php?pid=43897

    VastaKustuta
  3. Janoh, ise saab muidugi teha ja ma tegin isa ka kooki lisaks aga siukest 1 euroga ei saa :P. Rimis on hetkel ale.

    VastaKustuta
  4. Jaa, ma saan aru küll, et e-paanika on vahel paanika, sest paljud asjad on puhtalt looduslikud. Sellises kohas aga tundub mulle see mainitud e621 siiski natuke liiast. Kas tõesti on vaja muffinipulbrisse maitsetugevdajat panna. Et kui lihatööstus loobub, siis kolib too kondiitritööstusesse üle? :P Müstiliseks jääb ka see miks peab üldse muffini sees tärklis ja paksendaja käima.

    Jah, isetehtut 1 euri eest ei saa. Ise tehtu on alati kallim. Ma aga pigem tahan uskuda, et see on märk kvaliteedist :) Mulle meeldib täpselt teada mida ma oma lastele sisse söödan.

    Ma ei taha üldse kritiseerida, kõigil omad valikud. Seda enam, et elu oleks palju lihtsam kui ei mõtleks igasugu e-de, pestitsiidide jmt peale :P

    VastaKustuta
  5. Ei, selles osas, et kas see peaks olema muffinipulbri sees või mitte, ma ei vaidlegi. Ma isegi ei vaadanud seekord ise, mis seal sees täpselt oli, sest külas sain maitsta ja no nii hea oli.

    Valmistoodete puhul ma küll enamasti loen ja pagaritoodetes on neid jäledalt, eriti nendes, mis külapoodi jõuavad. Isegi nopri topib oma jogurtisse viimasel ajal nt tärklist, kuigi ma ei saa aru, miks peaks puhast jogurtimaitset tärklisega ära rikkuma?

    VastaKustuta
  6. Jah, see toiduteema ajab kohati peaaegu nutma. Ma ilmselt mõtlen natuke üle, aga kohati on poes käies küll tunne, et tule tühjade kätega tagasi.

    VastaKustuta