laupäev, 4. juuni 2011

Beebid kudumaailmas:)

Viimasel ajal jääb üha rohkem silma uusi beebisid, kes juba kohal või varsti tulemas. Üllatus-üllatus, kõik kuidagi seotud käsitöömaailmaga. Eelmine suuremat sorti laine oli paar aastat tagasi ja tookord tabas "viirus" tööalaseid kontakte :D Mäletan, et ainuüksi meie klastris sündis siis poole aastaga 6 titte, sh 2 paari kaksikuid.

Nüüd siis miskine uus laine.
Marioni Oskar oli vist esimene, kes ilmavalgust nägi. Seejärel sündis Sirli tütar Luisa.
Küll mitte käsitööinimene aga kuidagi blogidest risti ja rästi aeg-ajalt silma jäänud Dakil sündis kah plika, Emiliana.

Ja nüüd hiljuti avastasin, et Ravelry asutajapaaril peaks juunis sündima esiklaps, samuti tütar. Neil on sel puhul välja lastud uus t-särk, mis arvestab kõhukumerusi ja kõhul on kiri - WIP (work in progress) :D.
Lisaks meenub veel üks pisipoiss Ralph Robert koeraomaniku peres ning uus (!) kolleeg Kreekas, kes sisuliselt kandideeris rasedana ja kohe-varsti sünnitab.

Eks neid tulevasi ilmakodanikke on veelgi aga kuna blogides pole veel juttu, siis ma linkima ka ei hakka :). Mind on vist õnnistatud vanaema "silmaga", sest siiani pole ükski rasedus tuttavate seas mulle märkamata jäänud. Ma pean siis silmas ikka väga varast staadiumi, eksole :P. Vanaemal olid omad nipid.

3 kommentaari:

  1. hmm, mis nipid need sellised on?
    minu esimene rasedus tuvastati ka pooltuttava inimese poolt ülivara, oli minust bussiga mööda sõites märganud. kuidas see võimalik on? ise sain väga hilja teada, sest testid lihtsalt ei näidanud.
    kuule, selle aadressi saatmise asemel, äkki saame kunagi linnas kokku?
    Annu

    VastaKustuta
  2. Ma ei oska seda seletada, no lihtsalt kuidagi saad aru :).

    Võiks kokku saada küll aga mul pole kink veel valmis! Ikkagi 3 tk, teen palehigis.

    VastaKustuta
  3. ei, ega ma ei mõtlegi, et kohe nüüd. mul hakkab varsti puhkus, siis ma linna ei satugi. kunagi edaspidi, muidu me ei kohtugi enam. Vardamooriga me ikka aegajalt trehvame....

    VastaKustuta