pühapäev, 8. mai 2011

Uus Käsitöö

Ostsin täna uue "Käsitöö", väga mõnus number on! Eriti meeldisid mulle kaks toppi, üks eest kolmnurgaga ja teine ülevalt alla kootud tumeroheline (või isegi türkiis ehk). Kleidid meeldisid ka väga, eriti selliste kõhnade noorte seljas on nood ilusad.


Olen paar päeva veetnud olemasolevate ajakirjade keskel, et leida suveks ühe lihtsa pluusi ideed ja no lootusetu ettevõtmine on. Hakkasin juba vahepeal sügiseks kampsunit kuduma, kuna kunagi kokku ostetud Jussikott vahtis iga kord etteheitvalt kapiukse vahelt vastu kui kapist midagi tarvis oli.  Ja no pea see sügis ei tule, arvestades mu kudumistempot viimasel ajal :P. Aga nüüd tundub, et suvepluusiga läheb lihtsalt. Isegi lõng on täitsa olemas, tuleb vaid laiskusest üle saada ja vardad sisse lüüa.

Ainult üks asi jäi mulle segaseks seal ajakirjas, miks see mohäärtopi modell pea alasti olema pidi? Et mehed kergemini 4.80 suurusjärgus kulutuse alla neelaks või :P. Konservatiivsemad lugejad igatahes saavad shokeerit, mu ema juba maal kommenteeris, et no mida :D.

8 kommentaari:

  1. Ma ei tea, ma ennast just üleliia konservatiivseks ei pea, aga vahtisime sõbranna ja mehega samuti neid pilte ning paratamatult tekkis küsimus mis sorti ajakirjaga tegu on. Meheõde sirvis ka külas olles ajakirja ning temalgi tekkis sama küsimus. Ühel pildid pea alasti modell, teisel väga kiiva kiskunud kleit, mis samuti väga palju fantaasiale enam ruumi ei jätnud, kolmandal lihtsalt väga vilets ülesvõte, mis modelli kenale figuurile paraja karuteene tegi jne. Kahtlane värk, ma olin kuidagi pettunud.

    VastaKustuta
  2. Ma ka kergitasin kulmu nende fofode peale. Ok, las siis olla selline ilus alasti pilt, kui stilist on heaks arvanud, kuigi mohäär paljal ihul mõjub kuidagi väga imelikult. Linane tundub onagu parem, sest kujutan isegi ette, et võtad märjad ujukad seljast ja paned mõnusa linase selga.
    Aga see iivas roheline kleit- see on ju täitsa praak võte. Samuti ka teine Erru viidatud foto - see linase topiga - niimoodi kõhtu profiilis pildistada - on mõtet või? :) Topp ise meeldib mulle väga.
    Lk 15 foto on ka häirivalt ebaterav.... Eitea kas fotograafid arvavad selle ajakirja tarbeks tehtava töö kiire ja hooletu haltuura olevat või....

    VastaKustuta
  3. Selle linase topi all ma pidasin silmas lk 34 kootud vesti :) ja roheline kleit on Kiivas:)

    VastaKustuta
  4. Ma märkasin ka neid kiivas fotosid aga siis mõtlesin, et äkki taotluslik näitamaks, et nii mugav top, et võib kõhutada kus iganes.
    Aga see alastuses foto oli jah, ütleme siis et omapärane :D

    VastaKustuta
  5. Ma olin kohe päris õnnetu, kui pilte vaatama hakkasin. Ja siis kohe üllatunud.
    Kui eesmärk oli jututeemat pakkuda, siis läks täkkese

    VastaKustuta
  6. tekib kohtati küsimus neid pilte vaadates, kas tegemist on moe- või käsitööajakirjaga? Kui käsitööajakiri, siis peaks ju pilt andma võimalikult hea ülevaate valmis asjast, et toetaks õpetust (vahel tuleb ette, et õpetusest aru saamiseks tuleb terava pilguga pilti vaadata).
    Aga jah nimetatud pildid (lk-del 32, 34 ja 36) võtsid ka minu sõnatuks.

    VastaKustuta
  7. Tore seda postitust lugeda. Kui esimest korda viimast "Käsitööd" nägin, siis tekkis sama küsimus. Millalgi sai ostetud idanaabrite kuduajakirju, siis seal olid ka vahel mingid poolpaljad mimmid toppe näitamas. Ju siis toimetuse jaoks pole vahet, kas handicraft või handiwork:p
    Tolle kiivas kleidi koha pealt oli mul pigem see küsimus, et palju peab modellile maksma selle eest, et ta mingis torkivas puhmas selili lebades, silm siniseks löödud (meigitud?), naerataks;)

    VastaKustuta
  8. Lapsepõlves oli selline asi nagu Barbie-nukk. Ja just meenus, keda mulle seekordne esikaane-modell väga meneutab.

    VastaKustuta