pühapäev, 1. mai 2011

Raamatud

Unustasin eelmise postituse all kirjeldada oma käiku raamatupoodi. Akadeeminen Kirjakauppa nagu ikka ja alati tuli läbi kammida, uurida uusi käsitööraamatuid ja imetleda pererahvaga koos poes jalutavaid koeri (see tundub mulle nii uskumatu).

Kõige ägedam raamat, mis silma hakkas, oli muidugi - Solveigs Vantar.
Ütlemata kapitaalne suurteos, värvipiltidega kenas kujunduses.
Ja kui ilusad mustrid! Autori koduleht ja Ravelry´s saab piiluda ka


Teine, mis silma hakkas ja mida ma tahaks kohe kindlasti ära märkida ja soovitada, on see -
Sata Kansanomaista Kuviokudinmallia -  Eeva Haavisto. Tundub, et on ilmunud uus kordustrükk ja poes oli toda olemas kenake hunnik. Mul omal on olemas eelmine trükk ja ühed kindadki sellest kootud, need kõige popimad - liblikatega
Hindadest - Vantboken oli muidugi väga kallis, üle 100 euro aga soome kindaraamat oli selline tsipa kallim keskmisest õhukesest raamatust.Veebis on 31 aga minu meelest oleks poes nagu odavam olnud...
Ma veel mõtlesin, et kas keegi siit äkki tahaks ja võtaks aga ma polnud kindel. Vahepeal aeti toda vägagi taga, siis kui eelmine tiraaź läbi müüdi.

2 kommentaari:

  1. Me käisime ka siin mõni aeg tagasi Helsingis ja see esimene raamat jäi mullegi silma. Jube äge raamat ja kindad, ainult et hing lõi hinge kinni. Aga toda kindaraamatut ma siis ei märganud. kahju-kahju-kahju. Seda tahaks küll väga.
    Oeh, ma ütlen.

    VastaKustuta
  2. Ohhh... nüüd oleks vaja sinna poodi minna! Hind on muidugi uhke.. Aitäh isuäratava uudise eest :)
    Susa

    VastaKustuta