neljapäev, 26. mai 2011

Kodune huumoriosakond / Humour department

Täna käisime ema juures maal teleka kanaleid uuesti paika sättimas. Oli paanika ja kohe vaja, sest muidu jääb elu seisma. Koertel muidugi jube lõbus, saab tähelepanu ja mängida ning porgandeid nuruda. Mingil hetkel läksin siis kööki porgandeid tooma ja koerad jäid ema juurde ootele.

Köök on meil seal kitsas ja pime, järsku kuulen, et selja tagant kostab õudne mühin-sahin. Jõudsin veel mõtelda, et misasi see on?!? Vaatan siis ning näen, et mööda maad liigub helesinine hiigelkogu, millel on must saba taga. Nimelt oli Suska mulle järele hiilinud aga nagist oli alla kukkunud ema paks talvejope ja kuidagi niiviisi, et jope kattis koera tervenisti ära, ainult saba oli püsti.

I had to visit my mom today in order to help her with TV channels. There were kind of changes in Ee  digital channels and I had to set all those once again. Dogs were happy of course, got lot of attention and carrots! They love fresh carrots so much that I even can´t mention this word. So I was on my way to the kitchen to bring them carrots and heard kind of weird noise... I looked behind and saw how huge blue winter coat was moving towards me... It was Suska who was on her way to the kitchen but covered mom´s winter-coat so that I could see only tail... she was in hurry because those carrots that didn´t notice that the coat was fell down.

1 kommentaar:

  1. Ahaaa, igav su koertega küll ei hakka :D Lahedad isiksused.
    -Monika

    VastaKustuta