neljapäev, 22. mai 2008

Tooge ämber, veel parem kaks

Mul oli tänaseks kokku lepitud kokkusaamine sadama lähistel AnneM´iga, kes pidi mulle Soomest midagi tooma;). Kõigepealt avastasin hommikul, et hilisõhtuses teates Ravelry´st on juttu mulle saadetud smsist... mis siiani pole kohale tulnud. Järelikult oli mingi kamm minu antud numbriga.
Teadsin, et ta on punapea ja tuleb 10 paiku raha vahetama Sadamarketisse. Muid kontakte polnud ma muidugi taibanud küsida. Et ämber oleks täielik, kimasin sadama suunas ilma prillideta. Olgu täpsuse huvides täheldatud, et ma ei näe ilma prillideta selgelt kaugemale kui paar meetrit.
Ärevalt laekusin keskusesse pool tundi varem ja piidlesin igat punapead altkulmu. Tegelikult oli äratundmine lihtne, peale minu lihtsalt keegi ei oodanud seal kedagi ja tema sammus otsejoones minu juurde:)

Ja nüüd-ja nüüd!
Mul on uus raamat - kordustrükk Eeva Haavisto kindamustritest "Sata kansanomaista kuviokudinmallia" Seda müüakse Soomes läbi ühe raamatuklubi, mille liige Anne on ning ta oli nõus mulle selle klubi kaudu tellima. Kingituseks sain veel kaks Novita ajakirja - suvi 2008 ning kevad 2008. Suur tänu Annele!

It was agreed with Anne that she will bring me a reprint of Eeva Haavisto book. We decided to meet in the supermarket, near the port. I gave her my number and she promiced to send me sms. Somehow happend that I didn´t get the sms. So, I went to the market near the port to wait her. I knew that she will come to change some money there around 10 o´clock and she has red hairs. That´s all. So, there I stayed without any contacts ... and without my glasses! I was in hurry and I forgot to take the glasses with me! I was quite nervous and my bloodpressure was somewhere in the sky:P

But we managed:) Anne recognized me and I got my wonderful book! There were also 2 latest Novita magazines in her package.
Thank you very much, Anne!

4 kommentaari:

  1. Ma muutun tavaliselt väga harva kadedaks, aga nüüd tundsin küll, et sees jõnksatas. Vist sellepärast, et pole lootustki endal seda raamatut saada...
    Igal juhul, sul on kõvasti vedanud!

    VastaKustuta
  2. Aga Sa võid proovida kontakteeruda Annega. Ta Ravelry`s aitas mitmele seda orgunnida.

    VastaKustuta
  3. Oi, oi, vat nüüd olen mina kah kade.

    VastaKustuta
  4. Ärge nüüd olge kadedad :)

    VastaKustuta