esmaspäev, 10. detsember 2007

Ragna on valmis:)

Ehh, ma sain Ragna valmis ja ma olen rahul :).
Muutsin mustrit pisut. Alustasin 3 detailiga, mitte neljaga nagu oli mustris. 4ga oleks liiga lai tulnud. Samuti jätsin ära lisapalmikud ning varrukad tegin omamoodi.

Kaelaaugu lahendasin nii, et mul oli nii esitükil kui seljaosal jäetud too keskmine palmikuosa ootele lisalõnga peale. Korjasin need silmad üles ning kahele poole võtsin ka silmad varrastele.
Ees ja taga kudusin palmikuid edasi, külgedele kudusin 2 parempidi ja 2 pahempidi. Parempidiseid keerasin 3 korral kokku, pahempidised kudusin niisama. Kõrgust vaatasin silma järgi, kui oli enamvähem norm kõrgus, siis kudusin silmad maha ja peitsin otsad.

Lõngaks oli Jaeger Naturgarn for Lopi Knitting, kunagine leid Balti jaama turult :). Sain tookord kinnise kilekoti täie neid 100gr tokke - 11 kokku. Kudusin 6,5 ja 7ste varrastega, selle lõnga jaoks parim suurus. Kampsik jäi pehme ja on seljas nii mõnus soe. Lõnga jäi natukene järgi, 1 terve tokk ja pisut peale.

Proovin siia veel pilte tirida, millegipärast mu wifi purk ütleb suuremate kui 500K failide peale "käi jala", st ma pean siis kobima põrandale, ühendama arvuti modemisse otse ja uuesti proovima. Nii ma just tegin, olgugi, et pildid on pimedad ja hallid, ma kohe pean neid teiega ikkagi jagama, nohh :)

PS. Teine katse läks ka aia taha. Deem, vaadake siis flickrisse, sellega on modem sõber.
Ragna seljas

Edit. Muster on pärit Elsebeth Lavoldi raamatust Viking patterns for Knitting.

I finished my Ragna today. Pattern - E. Lavold Viking patterns for knitting. I chnaged the pattern a bit, I started with 3 pieces and I made some chnages in sleeves as well. Its my favourite sweater! I love cables.

2 kommentaari:

  1. Väga ilus kamps ja värv on mõnna.
    Juba ammu ootan millal sul see kamps valmis saaks, et ehk saan siis enda omale ka uuesti "jalad alla".
    Mul see plaanis kohe kui jõulusokid valmis.

    VastaKustuta
  2. Tänan:).
    Õige toon on sellel pildil, kus on lõngakera ja poolik töö. Mul ei õnnestu mobiiliga normaalseid pilte saada kahjuks. Aga ma niiiii tahtsin eputada:P

    VastaKustuta