teisipäev, 7. märts 2006

Ajakirjade maania ja kevadmõtted.

Eile leidsin postkastist uue Kodu ja Aed numbri. See on läbi aastate olnud mu lemmikajakiri ning vist enamik ilmunud numbritest on mul ka olemas. Aeg-ajalt ostan lappamiseks Kodukirja ja Kodukollet, vastupidises järjekorras pigem. Viimase temaatika on laiem, lugemist palju. Kodukiri meeldib jälle sisustusteema poolest.

Täna oli siis see päev, mil enne rongi tuli teha kiire vahepeatus R-kioskis, et uued ajakirjad kaasa haarata. Praegu on ju ikka veel see Kauni Kodu võitjate kodude tutvustamine päevakorral. On ikka hämmastav kui ettevõtlikud inimesed on. Nii palju omanäolisi ja ilusaid kodusid, suu jookseb vett vaadates :).

Mul kevadel-suvel suurem remont plaanis. Pea on pulki täis (loe: ideid) aga praktiline orgunn ajab masendusse. Inimesed, kelles üht-koma-teist sõltub, venitavad asjaajamistega ning see on minu meelest inetu. Venib paberimajandus, venivad pakkumised. Pakkumistes on vead, vingutakse kauguse üle Tallinnast (no ei ole ju kolgas!) jne. Duracelli patakaid oleks vaja, et seda kõike sujuvalt käima lükata. Kusjuures ma ei planeeri absull mingit kapitaalremonti! Proff ütleks, et tagasihoidlik san remont! Aga see multitasking on kuidagi vaevaline :D.

Käsitöö ajakirja reklaamid on ka juba väljas. Pidi ilmuma kuu lõpus aga tellima ma ilmselt ei hakka. Tahaksin enne lapata, hind on kuidagi soolane :(. Jaa, ma usun, et põhjendatud aga ikkagi.

Aga netis liiguvad jälle põnevad kampaaniad. Seekordne viide Ampsaki blogist leitud lingiga blogi ning tegemist siis sellise ettevõtmisega nagu Project Spectrum

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar